TÚRASÍ PROGRAMOK
ESEMÉNYNAPTÁR
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Érdekelnek akcióink? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Bemutatkozás

Számunkra teljesen kézenfekvő gondolat volt, hogy az energiánk fennmaradó részét túrasízésre fordítsuk. Igazán a hegyen érezzük elemünkben magunkat, és az, hogy a hegymászás egy újabb formájába szeressünk bele, valahol már biztosan meg volt írva.

Sportegyesületünk magában foglalja az Airborne siklőernyős iskolát, a Spider falmászó klubot, valamint az Alpinbike kerékpár- és Alpinrun futószaküzletet. Ha be kell mutatnunk magunkat, gyakran azt mondjuk, "csináljuk, nem pedig beszélünk róla."  
A sport bármely területéről is beszélünk, általunk is használt, kipróbált, kedvelt eszközöket nyújtunk át Nektek.

A Dynafit túrasí felszereléseinek magyarországi forgalmazása, valamint túrasí programok szervezése a szívünknek különösen kedves. A Dynafit a fennállása óta uralja a túrasí világát, élet- és üzletfilozófiájuk egyedülálló: dolgozóik maguk is sportemberek, így a Dynafit termékek valós sportolói igények kielégítésére születnek, a lehető legmagasabb színvonalon.

A hegyi sportok iránti szenvedélyünk a régi, ezért a tőlünk már megszokott elhivatottsággal keressük olyan sportemberek társaságát, akik szeretnék elkerülni a sífelvonóknál állandósult sorban állást, önerőből szeretnék megmászni a hegyet, el-elmerülni a szűzhóban és a sípályáján kívüli, érintetlen terepen lesiklani.

 

Kapcsolódó galéria:

SpiderClub Airborne