TÚRASÍ PROGRAMOK
ESEMÉNYNAPTÁR
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Érdekelnek akcióink? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha túrasível a lábunkon indulunk a hegyre, elengedhetetlen a lavina eszközök használata. Mi a méltán világhírű Pieps termékei mellett tettük le a voksunkat, tekintve hogy abszolút etalonnak számítanak. Túráinkon minden társunk Pieps lapáttal, Pieps lavina szondával és Pieps jeladóval indul útnak.

Lavina eszközök

Pieps DSP Sport
Márka: Pieps
Pieps DSP Sport
Pieps Jetforce
Márka: Pieps
Pieps Jetforce
Pieps Probes
Márka: Pieps
Pieps Probes

Bérelhető lavina eszközök listája

 

Pieps DSP Sport lavina jeladó

Pieps Probes 260cm hosszúságú lavina szonda

Pieps Tour lavina lapát

Pieps JetForce lavina hátizsák S/M

 

Bérlés Költségei

 

Lavina eszközök - bérlés  1 nap 2-4 nap 5-10 nap 10 naptól   Kaució
Lavina szett (lapát, szonda, jeladó) 3.000,- 2.500,- 2.000,- 1.500,-   30.000,-
ABS hátizsák 8.000,- 7.000,- 6.000,- 4.000,-   70.000,-

A kaució összege készpénzben fizetendő.

Bérlés menete

Akár egy általunk szervezett túrához, vagy egyéni terveidhez szeretnél lavina eszközöket bérelni, fordulj hozzánk bizalommal! 

Ha személyesen keresnél fel bennünket, a 1036 Budapest, Fényes Adolf utca 19-21. számot kell keresned. 
Boltunk az Alpinbike, illetve Alpinrun üzlettel közös helyiségben található.

Telefonos-, valamint e-mail elérhetőségünket a kapcsolat menüpont alatt találod.

A bérlés feltételeiről bővebben itt olvashatsz.

 

 

 

Feltételek

1. Az Alpinskitour (New Exit Kft.) szerviz és kölcsönző (továbbiakban: Bérbeadó) vállalja sítúra felszerelések bérbeadását magánszemélyek és csoportok számára.

2. Bérbeadó a felszerelést használatra kész állapotban adja ki.

3. Bérbeadó kizárólagos tulajdonosa a bérbe adott sporteszközöknek és felszereléseknek. Bérlő a felszerelést tovább bérbe nem adhatja.

4. Bérbeadó a síkötést, a sícipő és síléc kiválasztása után a bérlő által megadott, a beállításhoz szükséges testsúly, életkor és sítudás figyelembevételével állítja be, mindenkor a bérlő tájékoztatása alapján. A nem megfelelően megadott adatokból eredő károkért Bérbeadó nem áll helyt. 

5. Bérbeadó a bérlő által megadott személyes adatokat csak a bérlés tárgyát képező célra használja fel, illetékteleneknek tovább nem adja, a bérlet lejárta után tovább nem tárolja.

6. Sícipő, síléc, pieps, bot, lavinazsák, szonda, lapát, egyéb felszerelés előjegyzésekor sportszerenként 2.000,- 2.000,- Ft, azaz kettőezer - kettőezer forint foglaló fizetendő, mely a bérleti díjba beszámításra kerül.   

7. Bérbeadó a foglaló fizetése után a szerződés szerinti időpontra a sportfelszerelést elvitelre előkészíti.

8. Ha az előjegyzett felszerelés sérülése miatt a kölcsönzés csak másik felszereléssel oldható meg, bérbeadó azonos vagy hasonló felszerelés felajánlásával értesíti a bérlőt, aki a szerződés lemondása esetén az adott sporteszköz foglalójának visszatérítésére jogosult.

9. A bérleti díj fennmaradó összege az eszközök elvitelekor fizetendő.

10. A bérleti díjon felül, elvitelkor Bérlő kauciót köteles letétbe helyezni, amely a felszerelések sérülésmentes és határidőben történő visszaadásakor visszajár.

A bérleti díj és a kaució összege a bérbeadó honlapján feltüntetett árak szerint kerül megállapításra.

11. A bérlés lemondása esetén a foglaló összegét a Bérbeadó a bérlés tényleges időpontját megelőző 7 napon túli lemondás esetén visszatéríti. 

12. Az előjegyzett elviteli időponttól számított 6 napon belüli lemondás esetén a foglaló összege nem kerül visszafizetésre.

13. A bérlő a felszerelést a bérleti szerződésben rögzített napon viszi el és a bérleti idő utolsó napján vagy az azt követő napon szolgáltatja vissza.

14. Az elvitel és visszavitel napja a bérleti díj szempontjából 1 teljes napnak számít.

15. Bérlő a felszerelést ép, tiszta, száraz állapotban köteles visszahozni.

16. A határidőn túli visszaszolgáltatásért a bérbeadó késedelmi díjat számít fel. Mértéke az adott sporteszközre érvényes napi kölcsönzési díjának 150%-a.

17. A bérelt felszerelésért a bérlő anyagi felelősséget vállal a mindenkori beszerzési ár mértékéig.

17. A sérülésből, rongálásból, elvesztésből, lopásból eredő kárt a javítási, pótlási költség megállapítása után a bérlő két héten belül megtéríteni köteles.

18. Hozott sícipőhöz, síléchez bérbeadó a síkötés beállításával kölcsönöz felszerelést. A beállítás, illetve szerelés díja a mindenkori érvényes szervizár.

19. Sport- és közlekedési balesetekből eredő személyi sérülésekért és anyagi károkért a bérbeadó felelősséget nem vállal.

20. Felek jelen szerződésben rögzítetett szerint állapítják meg a Bérlő által megadott adatokat.

20. Jogvita esetén a felek peren kívüli megegyezésre törekszenek, egyéb esetben a Bérbeadó mindenkori székhelye szerint illetékes járásbíróság illetékességét kötik ki.

21. Bérlő a bérleti szerződés aláírásával hitelesíti a sporteszközök bérbevételét és a bérleti feltételek tudomásul vételét.

Gyakori kérdések

SpiderClub Airborne