Pieps Jetforce

Pieps Jetforce

A PIEPS JETFORCE TOUR PRO hátizsákot kimondottan magashegyi túrázáshoz fejlesztettük ki. A lavina elleni védőrendszer elemeként növeli a biztonságot havas terepen.

A Pieps Jetforce a világ első elektromos lavina légzsákja.

 

A Pieps JetForce 200 liter űrtartalmú légzsákja kevesebb, mint 3 másodperc alatt töltődikfel.Ezt a dűznis befúvó percenkénti 60.000 fordulattal működő rotorja teszi lehetővé ( összehasonlításképpen a hajszárítók 4.000 - 20.000 fordulat/perc értékkel működnek ).

A rendszeres utánfúvás garantálja az űrtartalom fenntartását, akár alégzsák kisebb sérülése (lyuk, vágás) esetén is.A légzsák három perc elteltével automatikusan kiürül. Így a hónak az eltemetett személyre nehezedő nyomása enyhül, ha a légzsák ellenére betemetné a hó. Így létrejön egy légtér a lélegzéshez, mely növeli a túlélési esélyeket.


LI-ION akkumulátor: A speciálisan kifejlesztett akkumulátor -30C°-on is megbízható teljesítményt nyújt. A BMS (intelligens akkumulátor kezelő rendszer) öndiagnosztikája minden indításkor ellenőrzi a rendszer működési képességét, és élesített állapotban további teszteket végez.


Anyag: A Jetforce légzsák anyaga nem igényel különleges hajtogatási technikát, gyorsan és egyszerűen elcsomagolható. A táska 315d Cordura® anyagból készült, mely kivételes erőt biztosít nagyon alacsony súly mellett.
Rögzítési lehetőségek: lapát, szonda, bukósisak, sí és snowboard rögzítés.

 

PIEPS JETFORCE from PIEPS GmbH on Vimeo.

 

 

 

Pieps Jetforce

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Pieps Set iPROBE II

180.990 Ft
Pieps Set iPROBE II

Pieps iPROBE II lavina szett C nyelű lapáttal, nagy hatótávolsággal rendelkező lavina jeladóval és elektronikus lavinaszondával ...

Pieps Set Micro BT sensor

127.990 Ft
Pieps Set Micro BT sensor

Pieps Micro BT sensor lavina szett, lapáttal, lavinaszondával és nagy keresési hatótávolsággal rendelkező lavina jeladóval! ...

Pieps Set Pro BT

150.490 Ft
Pieps Set Pro BT

Pieps Pro BT lavina szett T nyelű lapáttal, lavinaszondával és nagy hatótávolsággal rendelkező lavina jeladóval ...

SpiderClub Airborne