GARMIN inReach Mini Narancssárga

GARMIN inReach Mini Narancssárga

Cikkszám: GG010-01879-00

A világtól távol is kommunikálhatsz ezzel a GPS-el, ha van térerő, ha nincs. SOS vészhívással, hatalmas üzemidővel.

Globális kommunikáció, mely elfér a tenyerében

  • Kicsi, gumírozott, pehelykönnyű műholdas kommunikátor, két irányú üzenetküldéssel (100%-os lefedettség az Iridium® hálózaton, előfizetés szükséges!)
  • Interaktív SOS jelzés 24/7 keresési és mentési szolgáltatással (előfizetés szükséges)
  • Letölthető térképek színes műholdas felvételekkel és számos egyéb információval (ingyenes EarthMate alkalmazás szükséges, arra alkalmas készülékre telepítve)
  • Optcionális inReach időjárás előrejelzési szolgáltatás, mely részletes információkat nyújt az inReach Minin vagy párosított készülékén; alap és prémium időjárási csomagok elérhetők
  • inReach üzenetek küldése és fogadása arra alkalmas Garmin órákkal vagy kézi készülékekkel
  • Beépített, újratölthető lítium-ion akkumulátor, mely akár 50 órás működési időt biztosít 10 perces követési sűrűséggel

Utazzon könnyebben, kommunikáljon okosabban

Mivel mindössze 10 centi magas és 5 centi széles, súlya pedig csak 100 gramm, az inReach Mini könnyen rögzíthető a csomagok külsejére vagy a túrázós kellékek közé. A 100% lefedettségű Iridium műholdas hálózatot használva a kommunikációra, nem kell többet aggódnia, hogy kimegy a telefon hatósugarából. Az inReach Mini mindenhol működik.

compare 

Ki reagál az SOS jelzésre? A GEOS.

A GEOS a világ vezető vészhelyzeti megoldása. Több, mint 140 országban nyújtanak kutató és mentőszolgáltatást, megmentve ezzel számos életet. Egész évben, minden nap, 24 órában rendelkezésre állnak, reagálnak az SOS jelzésekre és követik készüléke helyzetét, értesítik a szükséges kapcsolattartókat és vészhelyzeti mentőcsapatokat. Amíg a segítség megérkezik, folyamatosan kapcsolatban maradnak a segélykérővel, kommunikálva vele a helyzettel és fejleményekkel kapcsolatban.

Answer SOS 

Többféle lehetőség a kapcsolódásra

Vezeték nélküli készülékről-készülékre történő adatátvitel, mellyel távolról is küldhet és fogadhat üzeneteket az inReach Minijével és arra alkalmas Garmin órájával, kézi készülékével vagy egyéb mobil eszközével. GPS alapú helymeghatározás segít helyzetét megosztani helyzetét az otthoniakkal vagy a többiekkel a terepen, de akár a közösségi médiában is megoszthatja kalandjait. A beépített elektronikus iránytű segít az alapvető navigációban, így akár útpontokra vagy útvonalakon is navigálhat.

connect 

Párosítsa mobilkészülékével

Még több funkcióért és kényelmi szolgáltatásért használja az ingyenes Earthmate® alkalmazást, mely szinkronizálja az inReach készülékét Bluetooth® kapcsolaton keresztül arra alkalmas Apple® vagy Android™ készülékével. Ezt követően térképeket és légi felvételeket tölthet le készülékére. A még könnyebb kommunikációért lehetőség van az üzeneteket telefonján megírni és az inReach segítségével elküldeni.

pair 

Párosítsa Garmin Pilot™ alkalmazással

A repülős világban az inReach Mini értékes kommunikációs lehetőséget biztosít. Ha arra alkalmas Bluetooth-képes tablettel vagy okostelefonnal használja és a Garmin Pilot alkalmazást futtatja, az inReach Minivel könnyen küldhet és fogadhat üzeneteket a pilótafülkéből - még ott is, ahol nincs mobiltelefonos lefedettség. Az alkalmazás átveszi a telefonkönyvét, így egyszerű a kapcsolatokhoz hozzáférni. Mivel az inReach Mini és kézi GPS is, a Garmin Pilot kihasználhatja a rendkívül megbízható helymeghatározását, így mutatva a repülő helyzetét a térképen. Ezen felül az inReach Minit használva megoszthatja repülését a webes MapShare™ oldalon, melyet az inReach fiókjából készíthet. Hivatkozásokat oszthat meg a Facebook® vagy Twitter® fiókján keresztül is.

Időjárási információ menet közben

Az opcionális inReach időjárási előrejelzés részletes frissítéseket kínál az inReach Minire vagy arra alkalmas párosított készülékére az EarthMate alkalmazással, így mindig tudni fogja, mire is számítson útja során. A saját helyzetén kívül más helyekre is kérhet előrejelzést, így láthatja, hogy az útpontjai vagy úti céljánál milyen időre számíthat.

weather 

Gumírozott, ellenálló inReach

Kemény, ellenálló, ütésálló (MIL-STD-810F szabvány szerint) és IPX7 szinten vízálló, az inReach Minit folyamatos használatra tervezték. Beépített újratölthető lítium-ion akkumulátora akár 50 órán át is ellátja energiával a 10 percenként helyzetet közvetítő készüléket. Energiatakarékos módban pedig akár 20 napon át is üzemképes. Újratölteni egyszerű a mellékelt microUSB kábellel vagy egy opcionálisan megvásárolható autós töltővel.

rugged 

Költséghatékony, rugalmas műholdhasználati díjak

Az Iridium hálózat használatához az inReach Mini készülékhez előfizetés szükséges. Használati szokásaitól függöen akár éves, akár havi rendszerességű előfizetéseket vásárolhat.

Alapszolgáltatás az utazástervezés és a  korlátlan tárolás a felhőben

Minden inReach készülék ingyenes felhőszolgáltatással érkezik, így megtervezheti utazását útpontok és útvonalak segítségével. Előre beállíthat üzeneteket, rövid szövegeket, szinkronizálhatja készülékle beállításait, frissítheti annak szoftverét vagy összekapcsolhatja közösségi hálózatokkal fiókját.

InReach Mini

Doboz tartalma

  • inReach Mini
  • USB kábel
  • Karabineres tartó
  • Hátsó tartósín

A Bluetooth szó és logo a Bluetooth SIG, Inc. tulajdona, a Garmin jogszerűen használja. Az Apple az Apple Inc. bejegyzett védjegye, az Android a Google Inc. védjegye


GARMIN inReach Mini Narancssárga

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Varia Vision™ kerékpáros képernyő

124.900 Ft
Varia Vision™ kerékpáros képernyő

- Pehelykönnyű készülék, mely a kerékpáros szemüveg bármelyik oldalára rögzíthető, így mutatva a szükséges információkat közvetlenül a látómezőben- Megjeleníti ...

GARMIN vívosport GPS

42.900 Ft
GARMIN vívosport GPS

Rengeteg funkció került ebbe a tevékenységkövetőbe. Bár elég kicsi, hogy minden alkalommal viselhesse, a vívosport beépített GPS vevőt is tartalmaz, mely ...

GARMIN vívosmart 4

33.900 Ft
GARMIN vívosmart 4

Hangsúlyozza ki egészséges életvitelét a vívosmart 4 tevékenységkövetővel. Ez a kecses, úszásra is alkalmas készülék számos fitnesz alkalmazással előre ...

SpiderClub Airborne